2010. augusztus 12., csütörtök

Névnapi sms 90

Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, ha nem is adok virágot, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott!

Névnapodon azt kívánom néked, csupa szépet tartogasson számodra az élet. Mindaz, mi rossz elkerüljön, sose érjen bánat. Élj boldogan sok-sok évet, legalább még százat!

Névnapod van ma, köszönteni jöttem, rímekből neked csokrot is kötöttem. Mert a Te névnapod olyan drága nekem, nem is tudom, miért nem töltöd mindig velem.

Virágom elhervadt, pénzem meg már nincsen, névnapod alkalmából áldjon meg az Isten!

Sok szép név van a világon, de számomra a tiéd a legszebb!

Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen... :) Boldog névnapot!!!

Ez egy gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, ma még a nap is te miattad kelt fel. Boldogság, szerencse kísérje utadat, örömmel ünnepeld a névnapodat!

Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret, viszont szeretni. Boldog névnapot!

Mit írhatnék ma neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az SMS-t, hogy mosolyogj egy keveset. Többet most nem írok, csak boldog NÉVNAPOT kívánok!

Na, most aztán megint itt van a névnapod! Hát kellett ez neked? Mára kapsz elég jókívánságot és ebben nem akarok a többiekkel versenyezni, hanem azért tartogatok neked valamit. ;) Boldog névnapot!

Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdõ közepén, úgy virúljon az életed, névnapod ünnepén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése